Ilmastonmuutoksesta sanottua:

“Emme voi siirtää vastuuta seuraavalle sukupolvelle. Me olemme viimeinen sukupolvi, joka voi tähän asiaan vaikuttaa, ja meitä tullaan arvioimaan sen perusteella, miten hyvin selviämme ihmiskunnan ehkä pahimmasta uhkatekijästä.”

Sauli Niinistö, Tasavallan Presidentti

NGS-Ilmastosertifikaatti

Pienille yrityksille suunnattu NGS-Ilmastosertifikaatti on pienen kynnyksen ratkaisu ekologisuuden parantamiseen yrityksessäsi. NGS-Sertifikaatin avulla voit itse päättää, miten suuren osan hiilijalanjäljestäsi haluat hyvittää suomalaisen metsän avulla.

Vuoden hiilijalanjäljestäsi voit kompensoida esimerkiksi 30, 70, 100 tai 200 prosenttia. Suomalaisen metsän voidessa hyvin, arvokkaat hiilinielumme säilyvät ja ilmastonmuutosta ehkäisevä vaikutus korostuu.

- Sertifikaatti on vaivaton tapa viestiä kuluttajille sekä työntekijöille, että myös ympäristöasiat on otettu huomioon.

- Sertifikaattia voit hyödyntää mainonnassa, tuotteidesi pakkauksissa tai sisäisessä viestinnässä työpaikan vastuullisuuden osoituksena.

- Sertifioidut yritykset kantavat vastuunsa ilmastonmuutoksen ehkäisyssä sekä vastuullisemman tulevaisuuden luomisessa.

 

Ilmastonmuutoksen voi nähdä kansallisen turvallisuutemme pahimpana uhkana, joten toimi jo tänään!

Jätä sähköpostisi alla olevaan kenttään, niin otamme sinuun yhteyttä

NGS-Päästöohjelma

Keskisuurille ja suurille yrityksille suunnattu NGS-Päästöohjelma on yrityksesi tarpeiden mukaan rakennettava ohjelma, jonka tavoitteena on pienentää yrityksesi hiilijalanjälkeä, ottaa huomioon jo tehdyt ilmastotoimenpiteet sekä hyvittää yrityksesi tuottamat päästöt suomalaisen metsän avulla.

 

Ohjelman tyypillinen kesto on 3-8 vuotta ja yrityksen ekologisuutta on tarkoitus parantaa vuosi kerrallaan. Ohjelman tavoitteena on siis tehdä pysyviä muutoksia yrityksen organisaatiorakenteeseen ja siten parantaa ekologisuutta sekä ehkäistä ilmastonmuutosta.

 

Ohjelman mukaan lähteminen on vaivatonta: me määritämme yrityksesi suurimmat päästölähteet ja laskemme niiden aiheuttaman hiilijalanjäljen. Tämän jälkeen pohditaan keinoja hiilijalanjäljen pienentämiseksi sekä hyvitetään syntynyt hiilijalanjälki asteittain. Ohjelman monipuolisuuden ansiosta se sopii niin peliyhtiöille kuin suurille kaivosyrityksillekin, joten yritysskaala on hyvin laaja.

 

Yrityksen brändin sekä markkinoinnin näkökulmasta Päästöohjelma on hyvin arvokas asia, joka viestii, että asiat on tehty oikein ympäristöä kunnioittaen!

Jätä sähköpostisi alla olevaan kenttään, niin otamme sinuun yhteyttä

NGS Finland Oy 2019 | Turku, Finland | contact@nordicgreensolutions.com | Y-tunnus: 2964068-5

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon